Cablu MYYM electric

 

Cablu MYYM electric ,Format din  izolatie si manta din PVC,multifilar din cupru , flexibil, rasucit in manunchi.Este utilizat cel mai mult in INSTALATII ELECTRICE mobile,pentru PRELUNGITOARE sau la aparate du uz casnic.Nu se poate folosi acolo unde conductorul intra in contact cu suprafete calde (radiatoare cu ulei).Temperatura mediului ambiant +5 °C la +70 °C .Nu este recomandat sa se utilizeze in medii umede ,in instalatii fixe si nu au preotectie sa lucreze in regim greu

Recomandat pentru  utilizarea la alimentarea cu energie a aparatelor electrice cu solicitare mecanica mica .Se mai poate folosi si   instalatiile mobile sau fixe  si conectarea electrocasnicelor .Este strict obligatoriu ca toate lucrarile pentru construirea instalatiilor  sa fie efectuate numai de catre un personal calificat instruit  in domeniul sigurantei si protectiei in domeniul instalatiilor electrice.

Cablu electric MYYM Cabluri electrice ieftine

Cablu electric MYYM este un cablu de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi performanță siguranță în utilizare. Acest cablu electric este fabricat din materiale de înaltă calitate și este testat pentru a se asigura că îndeplinește standardele de calitate. MYYM este ideal pentru instalații electrice de interior sau exterior, oferind o putere sigură și stabilă pentru a alimenta orice dispozitiv electric. Acest cablu electric este rezistent la uzură și coroziune, fiind un aliat puternic în garantarea siguranței sistemelor electrice. Dacă sunteți în căutarea unui cablu electric de calitate, cablul MYYM este alegerea perfectă.